DiffXtrap

Το DiffXtrap, είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την λειτουργία ενός διαχύτη τύπου QRD και μιας μπασοπαγίδας ευρέως φάσματος. Το DiffXtrap είναι ένας διαχύτης που εμπεριέχει στο εσωτερικό του μια μπασοπαγίδα ευρέος φάσματος η οποία μπορεί να λειτουργήσει και ως συντονισμένη μπασοπαγίδα (Helmholtz resonator) (κατόπιν παραγγελίας ) βοηθώντας έτσι ταυτόχρονα τόσο στην διάχυση των ανακλάσεων αλλά και στην εξομάλυνση των στασίμων (μπουμαρίσματα) που υπάρχουν σε όλους σχεδόν τους χώρους.

Το DiffXtrap σχεδιάστηκε με σκοπό την χρήση του σε περιπτώσεις που η αισθητική και εργονομία του χώρου δεν μας επιτρέπουν την χρήση των συνηθισμένων μπασοπαγίδων και διαχυτών που συνήθως έχουν μεγάλο όγκο και βάρος και χαμηλό δείκτη (WAF). Μπορεί από μόνο του να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση ακουστικής φροντίδας για ένα χώρο διατηρώντας αναλλοίωτη την αισθητική και εργονομία του χώρου.

Κατασκευάζεται 100% οικολογικά και φιλικά προς τον άνθρωπο υλικά όπως (διογκωμένη πολυστερίνη, συνθετικά απορροφητικά υλικά και οικολογικά χρώματα), ενώ μπορεί επίσης να κατασκευαστεί και από ξύλο, αν η αισθητική του χώρου το απαιτεί.

Η εγκατάσταση του DiffXtrap, είναι πολύ εύκολη μιας και χάρη στο πολύ μικρό του βάρος μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο επιθυμητό σημείο όπως ακριβώς θα τοποθετούσαμε ένα κάδρο.

Οι διαστάσεις του DiffXtrap είναι Π. 40 cm, Y. 100 cm, Bάθος 9 cm. Επιπλέον μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά DiffXtraps σε σειρά ή κάθετα όταν θέλουμε να καλύψουμε μεγαλύτερες επιφάνειες.
Κατασκευάζεται στις επιθυμητές διαστάσεις, συχνότητα συντονισμού και χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

Τιμή Τεμαχίου: 200€

Tιμή Συστοιχίας Τριών Τεμαχίων : 500€

Η Συνταγή του επιτυχημένου ηχητικού αποτελέσματος…

Τα Audio συστήματα που παρουσίασε η Obscure Audio στο φετινό SHOW ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ διακρίθηκαν στη Πρώτη (1) και Τρίτη (3) θέση για τα επίπεδα απόδοσης τους, ανάμεσα σε πάνω από τα 80 συστήματα που παρουσιαστήκαν ακόμα και από τα πολύ ακριβότερα…!
Η επιτυχίας αυτή, έκτος του κορυφαίου εξοπλισμού που χρεισμοποιηθηκε, σαφώς οφείλεται στην Ηχητική φρονίτιδα των δωμάτιων του ξενοδοχείου , για την όποια χρεισημοποιηθηκαν αποκλείστηκα DiffXtraps.

Παρόμοια αποτελέσματα, γιατί όχι και καλύτερα, μπορείτε να επιτύχετε και στο δικό σας χώρο ακρόασης (Σαλόνι ή Demo room) αρκεί να αποφασίσετε να τον δικοσμησεται με τα υψηλού ηχο-ακουστικου αλλά και αισθητικού αποτελέσματος DiffXtraps.